Eindejaarsexpo ‘So British’

Eindejaarsexpo ‘So British’

Brexit of geen Brexit, één ding is zeker: in Autoworld kan je tot eind januari naar de expo ‘So British’. Daar wordt in een uniek decor teruggeblikt naar de typische Britse oldtimers van weleer.


Meer dan 50 legendarische Engelse auto’s van na de Tweede Wereldoorlog, waaronder enkele zeldzame en uitzonderlijke modellen, zijn uitgestald in een typische Londense setting die verrassend realistisch is uitgewerkt. Gezellige winkelstraten met hun chique etalages en weelderige kerstversiering vormen het decor. Daarnaast werd ook gezorgd voor een “Black Box” met enkele buitengewone supercars. Het hele museum ademt Londen uit in de traditionele ‘Christmas shopping’-stijl, met sfeervolle decoratie en een gigantische kerstboom.

Niet alleen de actieve Britse merken zijn er vertegenwoordigd zoals Aston Martin, Bentley, Jaguar, Land Rover, Lotus, McLaren, Mini en Rolls Royce maar ook de merken waar liefhebbers van Engelse auto’s nostalgisch aan terugdenken zijn aanwezig. Austin, Bristol, Gordon Keeble, Hillman, Humber, Jowett, MG, Singer, Triumph of Vauxhall om er enkele te noemen. Bovendien zijn er ook iconische tweewielers te bewonderen van onder andere Brough Superior, Norton, Triumph, Velocette, Vincent, …

De eindejaarsexpo loopt tot 26 januari van volgend jaar. Volwassenen betalen 14 euro voor een ticket, kinderen slechts 6 euro. Online bestellen? Dat kan via: www.sobritish.be.

Delen

Reageer

error: Copyright 2020 NAFTE