Gelimiteerde BMW M2 CS

Gelimiteerde BMW M2 CS

De BMW M2 CS is een exclusieve en opvallend sportieve uitvoering van de standaard M2. Het model komt in het gamma boven de Competition en zal het succes van de M3 CS en M4 CS verder uitbouwen.


Talrijke designelementen die zijn vervaardigd uit met koolstofvezel versterkt plastic zorgen ervoor dat de BMW M2 CS nog scherper oogt dan de M2 Competition. Denk hierbij aan de nieuw vormgegeven motorkap, het dak, de nieuwe frontsplitter, de spoilerrand op de bagageklep en de achterdiffuser. Verder is deze versie exclusief leverbaar in de carrosseriekleur Misano Blau metallic.

Het interieur combineert een exclusieve, verfijnde uitstraling met het sportieve gevoel van stijlvolle Alcantara-bekleding en een innovatief lichtgewicht design. De middenconsole is volledig uit carbon vervaardigd en CFRP is toegepast voor de deurgrepen en de bekleding. De ultralichte M Sportstoelen uit de M4 CS zijn in de M2 CS een extra ergonomisch en visueel hoogtepunt. Deze kuipstoelen zijn met verfijnd leder Merino en Alcantara bekleed en afgewerkt met rood stiksel.

Met de optionele 7-traps M DTC transmissie met dubbele koppeling sprint de M2 CS in slechts 4,0 seconden vanuit stilstand naar 100 km/u. Met de handmatig te bedienen zesversnellingsbak kost deze sprint 4,2 seconden. De topsnelheid is elektronisch begrensd op 280 km/u. Voor de Belgische en Luxemburgse markt worden er 131 stuks voorzien. De prijs bedraagt respectievelijk 96.500 euro.

Delen

Reageer

error: Copyright 2020 NAFTE