Mercedes E-Klasse Cabriolet

Mercedes E-Klasse Cabriolet

Mercedes-Benz vervolledigt de E-Klasse familie met de nieuwe E-Klasse Cabriolet. Deze open vierzitter met klassieke stoffen kap koppelt een sensueel puur design aan een hoogstaand comfortniveau voor vier inzittenden en de nieuwste technologie.


De nieuwe Cabriolet is het vijfde en nieuwste lid van de E-Klasse familie, die binnen een jaar compleet is vernieuwd. Het merk uit Stuttgart zet met dit model zijn traditie van high-end Cabriolets met klassieke stoffen kap voort.

De stoffen kap is verkrijgbaar in donkerbruin, donkerblauw, donkerrood en zwart. Een volautomatische stoffen akoestische kap behoort tot de standaarduitrusting. De meerlaags structuur met uitgebreide geluidsisolatie vermindert het wind- en rijgeluid, waardoor de inzittenden zelfs bij hoge snelheid op plezierige wijze met elkaar kunnen praten. De softtopstructuur heeft een vergelijkbaar positief effect op het klimaatcomfort en zorgt ervoor dat er het gehele jaar met de Cabriolet kan worden gereden. De kap opent automatisch in 20 seconden en wie gehaast is hoeft daar niet eens voor te stoppen. De bediening werkt enkel beneden de 50 km/u. Verder zijn Airscarf en Aircap voorzien om turbulenties te voorkomen en warme lucht in de nek van de (voorste) inzittenden te blazen.

Ten opzichte van zijn voorganger is de E-Klasse Cabriolet gegroeid qua lengte, breedte en wielbasis. Dit vertaalt zich in een grotere kofferruimte en een riante beenruimte voor de inzittenden achteraan. Bij de marktintroductie is er keuze uit diverse krachtige en efficiënte benzine- en dieselmotoren, voor het eerst in combinatie met vierwielaandrijving 4MATIC.

Delen

Reageer

error: Copyright 2021 NAFTE