MINI JCW Cabrio

MINI JCW Cabrio

De uiteindelijk versie van de nieuwe MINI John Cooper Works Cabriolet werd aan de andere kant van de Atlantische Oceaan gelanceerd. Tegenover het oude model van de JCW Cabrio wint hij 20 pk vermogen.


Wanneer passie voor de motorsport de stuwende kracht is en intens openlucht rijplezier het doel, dan is de nieuwe MINI John Cooper Works Cabrio het enige antwoord. Het tweede model van de laatste generatie combineert hoogstaande motortechnologie geoptimaliseerd voor het circuit met een onderscheidend design en uitrusting gekenmerkt door de verfijnde kwaliteiten van de nieuwe MINI Cabrio.

Met een 2 liter turbomotor levert deze kleine cabrio een vermogen van 231 pk en 320 nm zodat hij met de manuele versnellingsbak een topsnelheid van 242 km/u haalt. In combinatie met de optionele Steptronic-automaat zijn de prestaties vergelijkbaar. De cabrio spurt met de haren in de wind naar 100 km/u in nauwelijks 6,5 seconden.

Het team achter John Cooper Works installeerden Brembo-remmen met vier zuigers om de wielen van 17 duim (of 18 duim in optie) af te remmen. Deze snelle MINI komt vanaf april op de markt en zal ongeveer 36 000 euro kosten.

Delen

Reageer

error: Copyright 2021 NAFTE