Range Rover in de ruimte?

Range Rover in de ruimte?

Onlangs werd het nieuwe SpaceShipTwo van Sir Richard Branson voorgesteld. Maar de hoofdrol was vooral weggelegd voor de nieuwe Range Rover Autobiography.


VIP-gasten en kopers van een ticket voor een ruimtevlucht keken toe hoe Sir Richard Branson arriveerde in een Range Rover Autobiography. De wagen heeft een wettelijk toegestaan trekgewicht van 3.500 kilogram maar dankzij de montage van een specifieke structuur kon deze klus toch geklaard worden. De Range Rover trok moeiteloos meer dan het dubbele van het voorziene gewicht verder.

Stephen Attenborough, Commercial Director van Virgin Galactic: “Sinds de start van onze samenwerking in april 2014 vormt Land Rover een belangrijk onderdeel in de dagelijkse bezigheden van het ontwikkelingsteam in Mojave. Het was daarom gepast dat de Range Rover Autobiography een leidende rol kreeg tijdens de wereldwijde onthullingsceremonie van SpaceShipTwo, VSS Unity. We kijken uit naar onze verdere samenwerking op het gebied van wetenschap, technologie, engineering en wiskunde.”

Tijdens dit evenement werd ook de officiële naam van het ruimteschip, SpaceShipTwo, door de Britse wetenschapper Stephen Hawking bekendgemaakt. De samenwerking tussen Land Rover en Virgin Galactic dateert al van april 2014 en is gebaseerd op de Britse traditie van avontuur, innovatie en exploratie. Range Rover stelt eveneens een vloot wagens ter beschikking van het team, de passagiers en de astronauten in Mojave, en is op die manier betrokken bij het ruimte-avontuur van Virgin Galactic.

Delen

Reageer

error: Copyright 2021 NAFTE