Range Rover Velar SV Autobiography

Range Rover Velar SV Autobiography

Land Rover geeft zijn premium SUV, de Range Rover Velar, meer kracht, luxe en exclusiviteit met de introductie van de SV Autobiography Dynamic Edition.


Range Rover voorziet de meermaals onderscheiden midsize SUV van een nieuwe voorbumper met grotere luchtinlaten. Een nieuwe grille, sportieve sideskirts en een nieuw ontworpen achterbumper met vier geïntegreerde uitlaten maken het uiterlijk van de Velar SV Autobiography compleet.

Het sportieve karakter wordt in het interieur versterkt door het unieke sportstuur, met een speciaal vormgegeven stuurwielrand en aluminium schakelpeddels. De kenmerkende transmissiedraaiknop en de fysieke draaiknoppen van het Touch Pro Duo-infotainmentsysteem zijn voorzien van een geribbelde afwerking.

De supercharged V8-motor brengt de Velar in slechts 4,5 seconden vanuit stilstand naar 100 km/u. De topsnelheid is begrensd op 274 km/u. Het unieke karakter wordt versterkt door het speciale uitlaatsysteem. Dit Variable Active Exhaust System bevat vlinderkleptechnologie die het kenmerkende V8-geluid optimaliseert.

De nieuwe Range Rover Velar SV Autobiography Dynamic Edition is verkrijgbaar in zes exterieurkleuren: Firenze Red, Santorini Black, Corris Grey, Fuji White, Indus Silver en Satin Byron Blue. De vanaf-prijs bedraagt 110.750 euro.

Delen

Reageer

error: Copyright 2020 NAFTE