Wereldreis met Land Rover

Wereldreis met Land Rover

Voor 130.000 euro kan je samen met een luxe Range Rover acht landen in vijf continenten bezoeken. Deze unieke trip is ontwikkeld om de lancering van de Range Rover SV Autobiography te vieren. 


Land Rover wil met deze wereldreis het luxueuze karakter van de wagen benadrukken. De reis maakt het mogelijk om in tweetallen gebruik te maken van de nieuwe Range Rover SV Autobiography.

We wilden een reis uitstippelen die past bij deze luxe SUV“, aldus Mark Cameron, Land Rover Experiential Marketing Director bij Jaguar Land Rover. “Dankzij onze samenwerking met Abercrombie & Kent, aanbieder van luxe reizen, is dat gelukt. Deze reis biedt, van Europa tot Australië, het allerbeste op een manier die bij Land Rover past: verrassend, ver van de gebaande wegen en vol onvergetelijke ervaringen. Kortom, een subliem rijdersavontuur in de perfecte auto.

Tijdens de wereldreis worden uiteenlopende activiteiten georganiseerd. Zo vlieg je met een helikopter naar de top van een gletsjer in de Dolomieten voor een picknick, maak je een road trip door de Marokkaanse woestijn, ga je hiken in de Antelope Canyon, maak je een rit door de Chileense Atacama woestijn en ga je de Sydney Harbour Bridge beklimmen.

Delen

Reageer

error: Copyright 2020 NAFTE